Verkoopvoorwaarden

 

Betaalwijze

Na het plaatsen van de order stuur ik je een betaalverzoek, zodra ik deze heb ontvangen ga ik met je order aan de slag. 

 

Verzendkosten & verzending

Genoemde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Je bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt. Ik hergebruik verpakkingsmaterialen om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn, het kan daarom dat je een keer een doos krijgt met een andere naam erop. Mocht het keramiek onverhoopt toch beschadigd aankomen, neem dan binnen 2 werkdagen contact met me op met foto's van de schade en verpakking. Bij schade krijgt je uiteraard je geld incl. verzendkosten terug of een vervangend artikel.

 

Levertijd

Nadat je een product hebt besteld en het orderbedrag is ontvangen, breng ik het binnen 1 – 2 werkdagen naar het verzendbedrijf (PostNL).  De geschatte levertijd van PostNL is 1 – 3 werkdagen.

 

Bestelling ophalen

Het is mogelijk je bestelling op te halen in Schalkwijk ( regio Utrecht) tijdens het bestelproces kun je dit aangeven. Ik neem vervolgens contact met je op, om een ophaalafspraak te maken. 

 

Niet tevreden

Voorwaarden voor retouren, ruilingen en annuleringen

Het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Neem dan eerst contact met mij op, ik zal er alles aan doen om te helpen. Hierbij geldt:

  • Neem binnen 14 dagen na levering contact met me op.
  • Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het product exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Je bent als koper zelf verantwoordelijk voor correcte verzending en verpakking. Het keramiek mag niet kapot, gebroken of beschadigd zijn.
  • Verzoek om annulering is alleen mogelijk voordat het item verzonden is.

 

Kleuren kunnen in werkelijk enigszins afwijken van de kleuren op de website. Bij twijfel kan je de producten in het echt komen bekijken. Neem hiervoor contact op.